Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dargeçit'te başı boş hayvanlar sokaklardan toplandı

        (Fotoğraflı)

        Enes Arslan

        MARDİN (İHA) - Mardin'in Dargeçit ilçesinde sahiplerinden kaçarak sokakta başı boş gezen eşek ve inekler belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışma ile toplatıldı.

        Dargeçit Kaymakamı ve Belediye Başkanı Mehmet Yaşar Yeşiltaş talimatı ile ilçenin çevre düzenlemesi ve yol yapım çalışmaları hızla sürdürülürken çevre güzelleştirme çalışmaları kapsamında ilçede sahiplerinden kaçan inekler ve sahipsiz eşekler belediye ekiplerinin çalışması ile toplatıldı. Dargeçit merkezde başı boş gezen ve çevreye zarar verip kirli bir görüntü oluşturan hayvanlar için Dargeçit Belediyesi daha önce vatandaşlara uyarı yaptıklarını ve bu uyarılara rağmen başı boş gezen 2'si inek 8'i eşek 10 tane hayvanın belediye ekiplerince toplandı. Toplatılan ineklerin sahipleri uyarılıp inekler sahiplerine teslim edilirken 8 eşek Mardin Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım Merkezine teslim edildi. Dargeçit belediyesi yetkilileri vatandaşları yaşanır ve temiz bir çevre için hayvanlarını cadde ve sokaklarda başı boş bırakılmaması hususu konusunda uyardı.

        (EA-AKK-Y)

        13.11.2017 14:19:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler