Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Camilerde "Bağımlılıkla Mücadele" sunumu yapılacak

        (Fotoğraflı)

        Vedat Bayraktar

        TEKİRDAĞ (İHA) - Diyanet İşlerine bağlı İl Müftülüklerinde görevli, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele (TBM) Bağımlılık Eğitmenleri, Cuma Namazı öncesi kürsülerde "Bağımlılıkla Mücadele" sunumlarına devam edileceği bildirildi.

        Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim programı çerçevesinde, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Türkiye genelinde İl Müftülüklerince görevlendirilen personele Bağımlılık Eğitimi veriliyor. Bu doğrultuda, Tekirdağ İl Müftülüğünde vaiz olarak görev yapan cami hocaları, TBM Bağımlılık Eğitmeni sıfatıyla Süleymanpaşa ilçe merkezinde her hafta başka bir camide olmak üzere Cuma namazları öncesi, "Bağımlılıkla Mücadele" konusunda bilgilendirme sunumları yapmaya başladı.

        Diyanet İşleri Başkanlığı ve Yeşilay tarafından başlatılan bu çalışma zaman içerisinde Tekirdağ'da tüm ilçelerde de uygulanacağı kaydedildi.

        (VB-MEF-Y)

        13.11.2017 15:10:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler