Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş'ta uyuşturucu ve kaçak sigara operasyonu

        Nejdet Armağan

        MUŞ (İHA) - Muş'ta jandarma ve polis ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda 205 gram metamfetamin ve 7 bin 70 paket kaçak sigara ele geçirildi.

        Konuyla ilgili valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında sokak satıcılarına ve uyuşturucu nakleden şebekelere karşı çalışma yapıldığı belirtildi. Açıklamada, "Yapılan çalışmada, ilimiz güzergâhını kullanan şehirlerarası otobüste yapılan kontrolde, bir bayan yolcunun üstünden 2 parça halinde toplam ağırlığı 205 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir. Şahıs ve şahısla bağlantılı bir kişi de yakalanarak gözaltına alınmış ve çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanmışlardır" denildi.

        Kaçak sigarayla mücadele konusunda yapılan açıklamada ise, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Korkut ilçesi Yedipınar köyü mevkiindeki yol emniyet ve kontrol devriyesi yaptığı belirtilerek, "Bir şahsın kullandığı 49 AL 396 plakalı araçta yapılan aramada, piyasa değeri yaklaşık 35 bin TL olan toplam 7 bin 70 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Halkımızın huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadele kapsamında operasyonlara kararlılıkla devam edilecektir. Duyarlı vatandaşlarımızın her türlü ihbarları; emniyet ve asayişin sağlanması konusunda etkinliği artıracaktır" ifadeleri kullanıldı.

        (NA-MSA-Y)

        13.11.2017 15:29:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler