Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükorhan'a kadın kaymakam

        - Büyükorhan İlçesine atanan ilk kadın kaymakam görevine başladı.

        (Fotoğraflı)

        Süleyman Aydın

        BURSA (İHA) - Bursa'nın Büyükorhan İlçesine atanan ilk kadın kaymakam Kutsal Baytak görevine başladı.

        Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, Kurum Amirleri ve ilçe vatandaşları kadın kaymakama hoş geldin ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette ilçe hakkında durum değerlendirmesi yapıldı. Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, "Güzel ilçemiz Büyükorhan'a kadın kaymakam atanması bizleri çok mutlu etmiştir. Güzel ilçemizi daha da güzelleştirmek için birlikte var gücümüzle çalışacağız'' dedi.

        Büyükorhan Kaymakam Vekili Kutsal Baytak, "Hedefim bu güzel ilçenin, sıcakkanlı insanlarına elimden geldiğince en iyi hizmeti verebilmek olacak. En kısa sürede ilçemiz Büyükorhan'ı ve mahallelerini ziyaret ederek sorunları yerinde tespit etmek istiyorum. Mesai arkadaşlarımla birlikte disiplinli ve koordineli olarak çalışarak Büyükorhan'ın sorunlarının çözüme kavuşturulmasını sağlamaya çalışacağız'' dedi.

        (UGR-

        13.11.2017 15:41:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler