Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli TSO'dan öğrencilere mont yardımı

        (Fotoğraflı)

        Hasan Yiğen

        MANİSA (İHA) - Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, Manisa'nın Kula ilçesinde ihtiyaç sahibi 300 öğrenciye mont yardımında bulundu.

        Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) eğitime katkı amaçlı faaliyetlerini sürdürürken, okul çocuklarına yönelik giyim yardımlarına bu eğitim öğretim yılında da devam ediyor. Salihli TSO, Kula'da ihtiyacı olan ilköğretim öğrencilerine toplam 300 adet mont dağıttı. Montlar Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Başkan Yardımcısı Günay Topkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Kaya, Meclis Üyelesi Halil Köseleci Komite Üyesi Mehmet Yavaş ile Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen tarafından Kula Kaymakamı Osman Güven'e teslim edildi.

        Eğitim Öğretim dönemlerinde ihtiyaç sahibi öğrencilere yapılması gereken gerekli bir yardımın olduğunu ifade eden Kula Kaymakamı Osman Güven ise, "Salihli Ticaret ve Sanayi Odası her sene yaptığı yardımlara bu senede bir yenisini ekleyerek ilköğretim öğrencilerine dağıtılmak üzere 300 adet montu bize teslim etti. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra ihtiyaç sahibi olan ilköğretim öğrencilerine bu montlarımızı dağıtacağız. Bu güzel projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

        300 adet montun teslim edilmesinin ardından Kula Kaymakamı Osman Güven'i makamında ziyaret eden Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, 300 adet montun öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

        Her eğitim öğretim yılında Salihli Ticaret ve Sanayi Odası olarak yardım yaptıklarını dile getiren Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel; "Odamız her yıl eğitime katkı sağlıyor. Geçen senelerde yapılan yardımlar gibi bu sene de Kula'mızda ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere 300 adet montu meclis üyelerimiz Kula Kaymakamımız Osman Güven'e teslim etti. İlerleyen dönemlerde de ihtiyaç sahibi öğrencilere ve vatandaşlara oda olarak yardımlar yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

        (HY-AY-Y)

        13.11.2017 15:54:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler