Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        40 Kilometrelik üçüncü etap kanalizasyon başladı

        (Fotoğraflı)

        Adem Durmaz

        ANTALYA (İHA)- Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Korkuteli ilçesi'nde 40 kilometrelik 3. etap kanalizasyon çalışmasına başladı.

        Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz aylarda, Uzunoluk Mahallesi ve Karşıyaka Mahallelerinde 30 kilometrelik alt yapı çalışmasının ardından 40 kilometrelik çalışmasını başlattı.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Mahmut Bilgiç, "İlçede alt yapı çalışmalarına kaldığımız yerden devam ediyoruz. Hafta sonu Sanayi, Uzunoluk ve Karşıyaka Mahallelerinde toplam 40 kilometrelik çalışmaya başladık. Bir aksilik olmazsa Nisan ayının sonuna kadar tamamlamayı planlıyoruz" dedi.

        Bilgiç, "İlçede Kanalizasyon çalışmalarını tamamlayıp, Korkuteli'mizi bu sorundan kurtaracağız. Bu sezon hayırlısı ile birçok mahallemize kanalizasyonu kazandırdık ve akabinde tertemiz yollar kazandırdık. Şimdi ise hedefimiz ilçe merkezimizden eksik olan Uzunoluk Mahallesi, sanayi sitesi ve Karşıyaka Mahallesinde yarım kalan alt yapı sorunlarını giderilecek. İhale sonrası yüklenici firma işe Pazartesi başlıyor. 6 ay gibi bir süre içinde 40 kilometrelik bir çalışma yapacak" dedi.

        (AD-SÇ)

        13.11.2017 16:14:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler