Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Şahin kaldırım çalışmalarını inceledi

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Şükrü Uluçay

        SAMSUN (İHA) - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde devam eden baskı beton kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

        Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmaları Başkan Yardımcısı ve Mali Hizmetler Müdürü Fikret Vatansever ve Fen İşleri Müdürü Hüseyin Özdamar ile birlikte yerinde gören Başkan Şahin, yeni yollar ve kaldırımlarla şehrin güzel bir görüntüye kavuştuğunu söyledi. İlçenin gün geçtikçe daha da büyüdüğünü, bunun da yeni hizmetlere kapı araladığını belirten Başkan Şahin, "Çalışmalarımıza her gün bir yenisi ekleniyor. İlçede hem alt yapı hem de üst yapı sorunlarını en kısa sürede çözüp vatandaşımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün Gazi Osman Paşa Mahallemizin Osman Paşa ve Söğütlü Sokaklarında devam eden baskı beton kaldırım çalışmalarımızı incelemeye geldik. Çalışmalar seri bir şekilde sürüyor. Kaldırım yapılacak alanlarımızın çoğunun betonlaması ve baskısı bitti. Yeni kaldırımlarla sokaklarımız güzel bir görüntüye kavuştu. İnşallah program dâhilinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Daha önce de yaptığım açıklamalarda belirttiğim gibi hedefimiz 139 mahallemizde asfalt ve beton yol ile kaldırım problemini tamamen bitirmektir. Hazırlıklarımızı buna göre yapmaktayız. Yeni mahalle olan köylerimizle birlikte ilçe merkezimizde yol ve kaldırım problemi tamamen bitecektir" dedi.

        Çalışmaları inceleyen Başkan Şahin, vatandaşlarla sohbet etti. İsteklerini kendisine ileten esnaflar ve mahalle sakinleri Başkan Şahin'e çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

        (ŞU-SLH-Y)

        13.11.2017 17:42:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler