Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERÜ Hastaneleri Üroonkoloji Konsey Toplantısı 18 Kasım'da Gerçekleştirilecek

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastaneleri tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Üroonkoloji Konsey Toplantısı" 18 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

        Radisson Blu Hotel'de gerçekleştirilecek toplantı hakkında bilgiler veren ERÜ Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdullah Demirtaş, bu yılki konsey toplantısının konusunun "Böbrek Tümörlerine Yaklaşım" olduğu kaydetti.

        Toplantıya sadece Erciyes Üniversitesi Hastanelerinden değil çevre hastanelerden de üroloji, radyoloji, nükleer tıp, patoloji, onkoloji ve radyasyon onkolojisinden çok sayıda uzmanın katılacağını belirten Doç. Dr. Demirtaş, "Böbrek tümörlerine yönelik tanı ve tedavi yöntemlerinin bütün yönleriyle ele alınacağı toplantımızda açılış konuşmalarının ardından, 'lokalize hastalık' ve 'metastatik renal kitlelere yaklaşım' konularında sunumlar gerçekleştirilecektir" dedi.

        (AÖ-Y)

        14.11.2017 10:32:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler