Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Doğan, Serdar Mahallesinde incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Haftanın en az iki gününü mahallelerde geçiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, son olarak Serdar Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.

        Mahalle gezilerini sürdüren İzmit Belediye Başkanı son olarak Serdar Mahallesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve daire müdürleriyle birlikte Serdar Mahallesi'ne giderek cadde ve sokakları tek tek dolaşan Başkan Doğan'a mahalle muhtarı Ümit Yılmaz da eşlik etti.

        Mahalledeki işyerlerini ziyaret edip hayırlı ve bol kazançlar dileğinde bulunan, vatandaşlarla sohbet eden, onların istek ve şikayetlerini dinleyen Doğan, inceleme gezisinin sonunda ekibiyle bir değerlendirme toplantısı yaptı. Bir süre önce elektrik kontağından çıkan yangında hasar gören Nazmi Oğuz Camiinde de incelemelerde bulunan Başkan Doğan, "Serdar mahallemiz çok eski ve planlı yapılaşmanın çok az olduğu bir bölge. Yol yapımında, yeşil alan bulmakta, sosyal tesis yapmakta zorluklarla karşılaştığımız oluyor. Bütün olumsuzluklara rağmen bu mahallemize yoğun ilgi gösteriyor, camimize, okullarımıza, derneklerimize, spor kulüplerimize destek vermeye çalışıyoruz. Muhtarlık binamızı yeniledik. Serdar mahallemizde de güzel işler yapıldı, yapılmaya devam ediyor. Çok istekli ve gayretli bir muhtarımız var. Belediye olarak muhtarımızla da dayanışma içerisinde vatandaşımızın hizmetine koşuyoruz. Bugünkü inceleme gezimizde de gördük ki, mahallemizde çok büyük problemler yok. Bölgedeki çarpık yapılaşmanın düzeltilmesi çok farklı, büyük projeler gerektiriyor ama normal yaşamı etkileyen büyük problemler yok" dedi.

        (MK-GY-Y)

        14.11.2017 10:55:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler