Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Yürümek özgürlüktür" sloganlı doğa yürüyüşü düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından "yürümek özgürlüktür" sloganlı doğa yürüyüşü düzenlendi.

        Sağlıklı yaşam ve doğa sevgisinin artırılmasının hedeflendiği yürüyüşe ilgi yüksek oldu. Yürüyüşe Süleynanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt ve eşi Neslihan Yurt, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hazan Kadir Kardaş ve eşi Yasemin Kardaş, Tekirdağ Yeşilay Şube Başkanı Şener Çelikayar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı İbrahim Halıcı, Gençlik Merkezi temsilcileri, üniversite öğrencilerinden 60 kişilik grup katıldı. Yürüyüşe katılanlar memnuniyetlerini ifade ederken yeni parkurlar oluşturulmasını istedi.

        Süleymanpaşa Yeniköy sınırları içerisinde Ganoslar Yolu Nişantepe Parkurunda başlayan 13 km'lik yürüyüş Uçmakdere Mahallesinde sona erdi.

        (VB-MEF-Y)

        14.11.2017 11:54:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler