Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hissedar temsilcileri, Ortaklar Fuar Alanı için bir araya gelecek

        ANKARA (İHA) - Ankara Uluslararası Fuar Alanı ve Kongre Merkezi için hissedar temsilcileri yarın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın makamında bir araya gelecek.

        Başkent'in en büyük ihtiyaçlarından birisi olan ve Akyurt'ta yapılması planlanan fuar alanı ile ilgili oluşturulan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi A.Ş'nin hissedar temsilcileri, yarın saat 15.00'te Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın makamında bir araya gelecek.

        Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi A.Ş'nin hissedarlık yapısı şöyle:

        "Ankara Büyükşehir Belediyesi yüzde 24, Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) yüzde 24, Ankara Ticaret Odası (ATO) yüzde 20, Ankara Sanayi Odası (ASO) yüzde 20, Ankara Ticaret Borsası (ATB) yüzde 5, Akyurt Belediyesi yüzde 5 ve Ankara Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği yüzde 2."

        (JA-MK-Y)

        14.11.2017 13:26:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler