Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akdağmadeni'nde çıkan yangın korkuttu

        (Fotoğraflı)

        Muammer Yıldız

        YOZGAT (İHA) - Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde çıkan yangında ev, ahır ve samanlıkta maddi hasar meydana geldi.

        Akdağmadeni İlçesine bağlı Kırlar Köyü'nde sabah saatlerinde elektrik kontağından çıkan yangında Timur Koçak'a ait ev, ahır ve samanlıkta maddi hasar meydana geldi. Köylünün itfaiyeye haber verdiği yangın, Akdağmadeni Belediyesi ve Oluközü Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.

        Çıkan yangın hakkında açıklamalarda bulunan Kırlar Köyü Muhtarı Hacı Musa Gürsoy sabah 06.30'da köyümüzde meydana gelen olayda köy sakinlerimizden Timur Koçak'a ait ahırda elektrik kontağından çıkan yangın kısa zamanda samanlık ve eve sıçradı. Olayı Akdağmadeni İtfaiyesi'ne haber verdik. Akdağmadeni Belediyesi ve Oluközü Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından yangın fazla büyümeden söndürüldü.

        Yangında ev ve ahırda maddi hasar meydana gelirken samanlıkta bulunan 150 torba hayvan yemi de yandı. Jandarma olay ile ilgili soruşturma başlattı.

        (MY-BMG-GF-

        14.11.2017 14:04:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler