Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üniversitedeki yatırımlar incelendi

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce Üniversitesi ve çevresinde yapımı devam eden projeleri inceledi.

        Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ile Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'ın da bulunduğu heyet Düzce Üniversitesi bünyesinde devam eden çeşitli inşaat çalışmalarını inceledi ve yetkililerden bilgi aldı. Düzce Üniversitesi içinde yapımı tamamlanan spor tesisleri ile halen yapımı devam eden Teknopark, cami, hastane ek hizmet binası ve yeni yemekhane inşaatlarını gezen heyet, geziler kapsamında Düzce Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Merkezi'ni de (DÜBİT) inceledi. Düzce'de bilimsel araştırma ve teknoloji geliştirme faaliyetlerinin daha sağlam temeller üzerinde yükselmesi için yapılan yatırımlar hakkında konuşan Başkan Ay açıklamasında "Kentimizin en önemli değerlerinden biri Düzce Üniversitemizdir. Üniversitemiz bünyesinde yapılan her proje ve yatırımın yakından takipçisiyiz ve üzerimize düşeni yapmak için her zaman hazırız ve öğrencilerimizin geleceği için yapılacak her türlü katkı bizlerin himayesi altındadır. Şehrimize değer katan bu çalışmaları takdir ve tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

        (TT-AY)

        14.11.2017 14:08:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler