Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        8. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi

        Kamil Can Kılıç

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü'nün 8. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisine katılacağı bildirildi.

        Karayolu üzerinde trafik güvenliğine etken olacak unsurlara katkı sağlanması amacıyla, üretici, uygulayıcı ve bilim insanlarının çalışmalarının ve tecrübelerinin karşılıklı olarak paylaşılacağı bir ortamın oluşturulması için İçişleri Bakanlığı çalışma başattı. Bu doğrultuda, Karayollarındaki trafik sorunlarının masaya yatırılacağı 8. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyum ve Sergisi, İçişleri Bakanlığı ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve TŞOF katılımlarıyla, 16-17-18 Kasım 2017 tarihlerinde Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre Merkezinde düzenlenecek.

        Bu kapsamda Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından görevlendirilen 2 yetkili de sempozyuma katılacak. Sempozyum sonucunda alınacak olan kararlar, öne çıkması muhtemel yenilikler ve bilimsel gelişmeler görevlilerce takip edilerek Elazığ'da uygulamaya konulacağı aktarıldı.

        (CK-HİV-Y)

        14.11.2017 15:12:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler