Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Lapseki'de sokak hayvanları için kermes

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Uçmaz

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Lapseki İlçesinde, Lapseki ve Çardak Hayvanları Koruma Derneği tarafından sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak için kermes düzenlendi.

        İlçe halk pazarında açılan stantlarda dernek üyeleri tarafından hazırlanan el ürünleri ve gıda malzemeleri satışa sunuldu. Vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi gören kermesteki ürünler kısa süre içerisinde tükendi. Lapseki ve Çardak Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Hüveyda Gül yönetim kurulunda yer alan kadınların büyük özveriyle hazırladığı ürünleri sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak adına satışa sunduklarını kaydetti. İlçede çeşitli projelerle çalışmalarını devam ettirdiklerini de sözlerine ekleyen Gül, " Canlarımız için özellikle kış aylarında mama, tıbbi malzeme gibi çeşitli ihtiyaçlarını sağlamak adına maddi gelir elde ediyoruz. Dernek bünyesinde yer alan arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar vatandaşlarımız da ilgi gösterdi. Tüm çalışmalarımız sokak hayvanlarımıza daha iyi yaşamsal şartlar sunabilmek içindir" dedi.

        (UYC)

        14.11.2017 15:26:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler