Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akçakoca'da asfalt çalışması sürüyor

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Asfalt çalışmalarına aralıksız devam eden Akçakoca Belediyesi, ilçenin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmaya devam ediyor. Asfaltlama çalışmaları kapsamında Ayazlı mahallesi Akar sokak asfaltlanıyor.

        Yürütülen yol yapım çalışmalarına dikkat çeken Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici "Bütün yatırımlarımız daha modern ve yaşanabilir bir Akçakoca için. Akçakoca gelişen ve her geçen gün büyüyen bir kent, bizde belediye olarak bu hızlı gelişimi en doğru şekilde ve sürdürülebilir olması için üzerimize düşen çalışmaları bir bir gerçekleştiriyoruz" diye ifade etti.

        Gerçekleştirilen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri "Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Vatandaşlar "Dile getirdiğimiz istekleri yaptığı için ve hiç bir zaman bizi geri çevirmediği için Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hizmetlerinde de Belediye Başkanımıza başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

        (TT-AY)

        14.11.2017 15:49:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler