Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SERKA, 540 öğrenciyi sinemayla buluşturdu

        (Fotoğraflı)

        KARS (İHA) - Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA), Kars kent merkezi ile ilçe ve köylerde daha önce hiç sinemaya gitmemiş 540 öğrenciyi ilk kez sinemayla buluşturdu.

        Serhat Kalkınma Ajansı'nın düzenlediği etkinlik kapsamında kent merkezi ile ilçe ve köylerde daha önce çeşitli nedenlerle sinemaya gidemeyen 540 öğrenci hayatında ilk kez sinema perdesinde film izledi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliğiyle okullarda belirlenen öğrenciler cumartesi ve pazar günü Kars Şehir Sineması'nda gösterimde olan "Ayla" filmini seyretti. İki gün boyunca farklı seanslarda sinemaya gelen 540 öğrenci, Yönetmenliğini Can Ulkay'ın, senaristliğini ise Yiğit Güralp'in gerçekleştirdiği 2017 çıkışlı Türkiye ve Güney Kore ortak yapımı "Ayla" filmini büyük beğeniyle izledi.

        SERKA Genel Sekreteri Hüsnü Kapu, etkinliği devam ettireceklerini ve sinemada film izlemeyen binlerce çocuğu sinemayla buluşturmayı amaçladıklarını belirtti.

        (IÇ-AA-Y)

        14.11.2017 15:50:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler