Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Evi yanan aileye Dost Eli Aşevi'nden destek

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesi Ertuğrul Mahallesi'ndeki bir evde elektrik kontağından çıktığı düşünülen yangının itfaiye ekipleri tarafından söndürülmesi sonrası Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri evi yanan aile ile iletişime geçerek Dost Eli Aşevi'yle yardım elinin uzattı.

        Yangın çıkan evde incelemelerde bulunan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri öncelikli ihtiyaçları belirleyip derhal harekete geçti. İlk olarak yangın çıkan evde temizlik çalışmaları yapan ekipler, evin yanan kısımlarının temizliğinin ardından Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Aşevi bünyesinde hazırlanan gıda destek kolileri ile acil destek ihtiyacını karşıladı.

        Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Giyim Mağazası aracılığı ile kıyafet ihtiyacını da karşılayan Süleymanpaşa Belediyesi ekiplerinin itfaiye raporu sonrası mevcut durumları değerlendirip ailenin talepleri doğrultusunda yanlarında olmaya devam edecekleri belirtildi.

        (EG-MEF-Y)

        14.11.2017 17:56:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler