Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaşar Topluluğu 72 yaşında

        - Bu yılın hedefi yüzde 15 büyüme

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Gıda ve boya sanayinin öncüsü Yaşar Topluluğu, 72. kuruluş yıl dönümünü kutladı. "Daha sağlıklı bir yaşam için" temalı organizasyona Yaşar Topluluğunun yurt içi ve yurt dışında görev yapan yöneticileri katılırken, topluluğun bu yıl sonunda yüzde 15 büyümeyle 5,1 milyar TL konsolide ciroya ulaşmasının hedeflendiği belirtildi.

        Kutlamada konuşan Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, "Topluluğumuzun 72. yaşını kutlamaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Dedemiz Durmuş Yaşar'ın 1927 yılında boya ticaretiyle başladığı işimiz, babamız Selçuk Yaşar'ın boya işini büyütmesi, gıda, içecek başta olmak üzere farklı alanlara yatırım yapmasıyla gelişti. Bugün 72. yaşını kutlayan Yaşar Topluluğu ülkemize çok değerli marka ve ürünler kazandırdı. Öyle ki markalarımız bölgesel güç olma yolunda hızla ilerliyor. Topluluğumuzda 5 ila 30 kıdem yılını tamamlayan yöneticilerimizi alkışlarken topluluğumuzun bugünlere başarıyla ulaşmasında emeği olan, geçmişte ve bugün aynı hedefe birlikte koştuğumuz tüm yönetici ve çalışanlarımıza teşekkür ediyor, nice yılları birlikte kutlamayı diliyorum" diye konuştu.

        Hedef yüzde 15 büyüme

        Yaşar Holding İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş da, "Bugün topluluğumuzun 72. gurur yılını kutluyoruz. Onursal Başkanımız Selçuk Yaşar'ın vizyonuyla büyüyen topluluğumuzun bu yıl sonunda yüzde 15 büyümeyle 5,1 milyar TL konsolide ciroya ulaşmasını hedefliyoruz. Son 5 yılda gerçekleştirdiğimiz 800 milyon TL'lik yatırımın önemli bir kısmını son 2 yılda hayata geçirdik. Pınar Süt Şanlıurfa fabrikası, endüstri 4.0 gerekliliklerine uygun olarak gerçekleştirilen son teknolojiye sahip Pınar Su Bursa/Uludağ fabrikası, Dyo Boya Turgutlu toz boya fabrikası, İstanbul'da yapımı devam eden Yaşar Birleşik Pazarlama Depo ve Lojistik Merkezi ve Manisa Turgutlu'da yapımı devam eden Çamlı Yem fabrikası son 5 senede gerçekleştirilen önemli yatırımlarımız arasında yer aldı. 2018 yılı da yatırımlarımızın meyvesini alacağımız, büyümeyi sürdüreceğimiz, insan kaynağımızı geliştirmeye devam edeceğimiz, sürdürülebilirliği her boyutunda destekleyeceğimiz ve faaliyetlerimizde öne çıkaracağımız bir yıl olacak" dedi.

        38 yöneticiye sertifika

        Kuruluş yıl dönümü kutlama ve hizmet onurlandırma töreni geleneğini sürdüren Yaşar Topluluğu 72'inci kuruluş yıl dönümünü Çeşme'de gerçekleşen törenle kutladı. Yaşar Topluluğu yöneticilerini "Daha sağlıklı bir yaşam için" temasıyla bir araya getiren ve yaşamın temeli olan sağlık konusunun vurgulandığı toplantı sonrasında Yaşar Topluluğu için bir gelenek olan hizmet onurlandırma töreni gerçekleştirildi. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı'nın da 30 kıdem yılını tamamlayarak kıdem sertifikası almaya hak kazandığı törende toplulukta 5, 10, 15, 20, 25 ve 30 kıdem yılını tamamlayan 38 yöneticiye sertifika verildi.

        (CA)

        15.11.2017 08:13:45 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler