Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tatvan'da iş yeri açılışı

        (Fotoğraflı)

        Hakan Okay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis merkezli olarak bir süredir Tatvan'da yayın hayatını sürdüren bitlis13haber.com haber sitesinin Bitlis Bülten Dergisi ve Servet Reklam Ajansı adı altında kurulan iş yerinin açılışı yapıldı.

        Gerçekleşen açılış programıyla Genel Yayın Yönetmenliğini Servet Taşdemir'in yapacağı, bitlis13haber.com haber sitesi ve Bitlis Bülten Dergisini bünyesinde barındıran Servet Reklam Ajansı, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Asel İş Merkezi 4. katta hizmete açıldı. Açılış sonrası davetlilerle birlikte iş yerini gezen Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ve Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Genel Yayın Yönetmeni Servet Taşdemir ve ekibine başarı dileğinde bulundular. Kaymakam Özkan, "Bitlis Bülten Dergisi ve bitlis13haber.com sitesini bünyesinde bulunduran Servet Reklam Ajansının ilçemizdeki yeni iş yeri açılışını gerçekleştirdik. Bu vesile ile iş yerinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        Bitlis geneline hitap eden bülten ve haber sitesi çalışmalarının Tatvan'da yürütülmesinin gurur verici olduğunu ifade eden Başkan Aksoy da, "Yaklaşık 10 yıldır ilçemizde Servet Reklam olarak faaliyet yürüten iş yerinin yeni adresinde 'Bitlis Bülten' dergisi ve 'Bitlis13haber' sitesi açılışını gerçekleştirdik. Bu kardeşimizin ilçemiz ve ilimizin tanıtımında yıllardır güzel hizmetleri bulunuyor. Bitlis genelini kapsayan haber ve bülten çalışmalarında tanıtıma önem vererek güzel çalışmalar yürüten Servet Taşdemir ve ekibine başarılarının devamını diliyorum. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonra da daha güzel haberler ve daha güzel tanıtımlarla ilimize ve ilçemize katkılar sunacaktır" dedi.

        Reklam ve matbaa hizmetleri ile haber sitesi ve dergi çalışmalarını koordineli bir şekilde tek çatı altında yürütmeye çalışacaklarını belirten iş yeri sahibi Servet Taşdemir ise, açılışta kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini iletti.

        Düzenlenen açılış programına Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, AK Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanglay, Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Özcan Çiriş, kurum amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

        (HO-MSA-Y)

        15.11.2017 09:24:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler