Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Varol: "AK Parti belediyecilikte markadır"

        - AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Alaaddin Varol, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'i ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Mert

        HATAY (İHA) - AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Alaaddin Varol, AK Parti'nin belediyecilikte bir marka olduğunu söyledi.

        Varol, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'i makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve başkan yardımcıları tarafından karşılanan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Alaaddin Varol, Başkan Seyfi Dingil'den çalışmaları hakkında bilgi alarak başarılarının devamını diledi.

        Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete, AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, AK Parti İskenderun ilçe Başkanı Ayhan Bodur ve meclis üyeleri de eşlik etti.

        İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilçede yapılan çalışmalar ve projelerle ilgili Varol'a bilgiler verdi.

        AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Alaaddin Varol ise AK Parti'nin belediyecilikte bir marka olduğunu belirterek, "Ülke genelinde belediyelerimizi sık sık ziyaret ederek halka hizmet noktasında fikir alışverişinde bulunuyoruz. AK Parti olarak belediyecilikte çığır açmış bir anlayışa sahibiz. Yerel yöneticiliği çok iyi yaparız ve bu konuda iddialıyız. İskenderun büyük önem verdiğimiz bir bölge. Başkanımızdan çalışmalar ile ilgili bilgiler aldık. İskenderun geleceği parlak bir şehrimizdir. Çalışmalarında belediye başkanımıza başarılar diliyoruz. İskenderun'a hizmet noktasında elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız" diye konuştu.

        (MSM-Y)

        15.11.2017 10:09:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler