Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre hayvanları da düşünüyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediyesi, kışın zorlu hava koşullarda hayvanların sıkıntı yaşamaması için ilçenin belirli noktalarına yuvalar yerleştirirken talep eden vatandaşlara da kedi ve köpek evleri dağıtımına devam ediyor.

        'Onlar bize emanet' sloganı ile çalışmalarını sürdüren Yunusemre Belediyesi ekipleri, ilçenin belirli noktalarında kedi ve köpek evi konuşlandırıyor. Belediye, bu konuda talepte bulunan vatandaşlara da kendi şantiyesinde ürettiği kedi köpek evlerinden veriyor. Çalışmaya ilişkin bilgi veren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bu konuda duyarlı davranan hayvanseverlere teşekkür ederek, "Ekiplerimiz ilçede bulunan sokak hayvanlarının soğuk havalardan olumsuz etkilenmemesi amacıyla çalışmalarda bulunuyor. Belediyemize kedi ve köpek evleri için başvuruda bulunan vatandaşlarımıza şantiyemizde üretilen kedi ve köpek evlerini dağıtıyor. Bu konuda talebi olan vatandaşlarımız 444 62 09 No'lu çağrı merkezimizi arayarak ya da belediyemize gelerek bilgi sahibi olabilirler" diye konuştu.

        Yunusemre Belediyesi'ne teşekkür eden hayvanseverlerden Hülya Pekmez, "Belediyenin sokak hayvanları ile ilgilendiğine yönelik haber almıştım. Belediyeyi aradım. Kendileri benim talebimi yerine getirdi. Çok memnun olduk. Allah başkanımızdan razı olsun" derken, Mehmet Emin Demirbaş da şunları söyledi: "Torunum belediyemizi arayıp sokak hayvanları ile ilgili talepte bulundu. Belediyemiz mahallemizdeki sokak hayvanlarının barınması için köpek evi yaptı. Duyarlılıklarından dolayı kendilerine teşekkür ederim."

        İki hafta once kedi evi için talepte bulunduğunu dile getiren Selda Yalçınkaya da talebinin yerine geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek Yunusemre Belediyesine teşekkür etti.

        (SC-Y)

        15.11.2017 11:36:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler