Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli'de organ bağışına çağrı konseri

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde, Organ ve Doku Bağışı Haftası etkinlikleri kapsamında kornea naklinin önemine dikkat çekmek için verilen konser Salihlililer tarafından büyük ilgi gördü.

        Konserde kornea nakli yapan Ege Üniversitesi Hastanesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Sait Eğrilmez ile kornea nakli yapılan TRT Ses Yarışması birincisi Cem Cansız ve Ersin İşitmez, Aşık Veysel'in ölümsüz parçalarını seslendirdi.

        Konserin sonunda Prof. Dr. Sait Eğrilmez ve ekibine teşekkür ederek çiçek takdim eden Başkan Vekili Karaoğlu, "Bağışlanan her organ, filizlenen bir candır. Organ bekleyen vatandaşlarımızın sayısının her geçen gün arttığı ülkemizde, organ bağışı çok daha önemli bir hal almıştır. Bu vesile ile tüm halkımızı organ bağışına davet ediyorum" dedi.

        Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Tiyatro Salonu'nda düzenlenen konsere, Kaymakam Turgut Çelenkoğlu, Garnizon Komutanı Binbaşı Kamil Karameşe, Belediye Başkan Vekili Mahmut Süreyya Karaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Osman Bayer, İlçe Sağlık Müdürü Sezgin Güleç, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Nilhan Kılıç ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlar Tiyatro Salonunda açılan organ bağışı standına müracaat ederek, organ bağışında bulundu.

        (BA-SC)

        15.11.2017 11:39:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler