Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye başkanı su faturasını ödemek için sıraya girdi

        (Fotoğraflı)

        Onur Altındağ

        ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, su faturasını ödemek için sıraya girdi. Başkanı gören vatandaşlar ise şaşkınlığını gizleyemedi.

        Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz evine gelen su faturasını ödemek için belediyenin Su Tahsilat Servisi'ne giderek sıraya girdi. Başkanı fatura kuyruğunda gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bir elinde su faturası diğer elinde fatura ücreti ile bir süre sırada bekleyen Yılmaz, sıra kendisine geldiğinde ise çevredekilerin şaşkınlığı içerisinde faturasını ödedi.

        Belediyede hizmet veren bir görevli ise 36 yıldır ilk kez böyle bir durum ile karşılaştığını ifade etti. Vatandaşlar ise halka karışan Başkan Yılmaz'a talepleri ve sorunlarını yakından ilettiklerini belirttiler. Sırada bekleyen vatandaşlar "Hem sıra bekliyoruz hem de taleplerimizi iletiyoruz. Bu da bizi memnun ediyor. Bu davranışın herkese örnek olmasını istiyoruz" diye ifade ettiler.

        (OA-OA-Y)

        15.11.2017 11:53:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler