Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Katı Yakıtlı Kalorifer Ateşçiliği Kursu tamamlandı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bektaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Pazarlar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Katı Yakıtlı Kalorifer Ateşçiliği Kursu'nun tamamlandığı bildirildi.

        Pazarlar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen kursun Dumlupınar Üniversitesi Pazarlar Meslek Yüksekokulu Makine Teknolojileri Öğretim Görevlisi Muhammed İlivan tarafından verildiği kaydedildi.

        Düzenlenen Katı Yakıtlı Kalorifer Ateşçiliği kursun 48 saat sürdüğünü ve 8 kursiyerin sınavda başarılı olduğunu belirten Pazarlar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abdullah Çalışkan, "Makine Teknolojileri Öğretim Görevlisi Muhammed İlivan tarafından uygulamalı olarak verilen kursta 19 kursiyerden 8' i belge almaya hak kazandılar. Katı Yakıtlı Kalorifer Ateşçiliği Kursu Pazarlar Meslek Yüksekokulunda teorik ve uygulamalı olarak verildi. Kurs süresince katı yakıtlı kazanı tekniğine ve standartlarına uygun yakma konusunda uygulamalı ve teorik bilgiler verildi. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak, kurs veren öğretmenimize, kursiyerlerimize, Pazarlar Meslek Yüksekokulu personeline ve öğretim görevlilerine teşekkür ederim" dedi.(MB-EFE)

        15.11.2017 12:15:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler