Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pazarlar'da çay 75 kuruş oldu

        (Fotoğraflı)

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde çay ocakları ve kahvehanelerde satılan çay fiyatlarına yüzde 50 oranında zam yapıldı.

        2012 yılından bu güne kadar çay 50 kuruştan satılırken bu günden itibarın çay ocaklarında ve kahvehanelere bir bardak çayın fiyatı 75 kuruş oldu.

        Vatandaşlar yapılan zammın çok olduğunu belirtilirken kahvehaneciler ise, "5 yıldır her şeye zam yapılırken bizler gelen zamlara dayandık. Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Çaya zam yapmamak için direndik.Kiralar, elektrik, doğalgaz, su, çay, şeker, tüp, işçi giderleri zamlanınca mecbur kaldık. Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası tarafından 75 kuruşluk fiyat 3 yıl önce açıklanmıştı. Ama biz bu fiyatı uygulamıyorduk.Artık dayanacak gücümüz kalmadı" dediler.(MB-EFE)

        15.11.2017 12:18:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler