Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tefrik edilen FETÖ dosyalarında karar çıkmadı

        Enderhan Öz

        KIRŞEHİR (İHA) - FETÖ /PDY'sı duruşmalarında dosyaları farklı nedenlerle farklı tarihlerde suç unsuru delillerinin yetersizliği nedeni ile ayrılan 13 tutuksuz yargılanan sanık hakim karşısına çıktı.

        Kırşehir'de FETÖ terör örgütü yapılanmasında dosyaları tefrik (ayrılan) edilen 13 sanıklı dosya da karar çıkmadı.

        Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya avukatlar ile sanıklar; A.E., B.E., C.E., M.T., M.S.G., M.T., M.T.,M.D.K., R.E.,R.C., S.A.,V.Ö.,Z.T., ve sanık yakınları katıldı.

        Mahkemede avukatlar sanıkların adli kontrollerinin kaldırılmasını talep etti. Mahkeme heyeti dosyaları yeterli delilin olmaması nedeniyle ayrılan sanıkların Kayseri'ye gönderilen dijital veri sonuçlarının gelmediğini beyan etti.

        Mahkeme dijital veri sonuçlarının tamamlanmasının beklenmesi ve adli kontrol şartlarının 1 aya düşürülmesi ile duruşmayı 2018 Mart ayına ertelendi.

        (EÖ-AÖ-Y)

        15.11.2017 13:15:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler