Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenler ve veliler pilav gününde buluştu

        (Fotoğraflı)

        Vehbi Sarıhan

        MANİSA (İHA) - Sarıgöl Mimar Sinan İlkokulu'nda okul aile birliği tarafından düzenlenen pilav gününde öğretmenler ve veliler bir araya gelirken çocuklar ise halk oyunu gösterileri sergiledi.

        Mimar Sinan İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanlığı tarafından pilav günü düzenlendi. Düzenlenen pilav gününde öğrenciler tarafından çeşitli halk oyunu gösterileri sergilendi. İlk defa düzenlenen pilav gününde davetlilere pilav ikram edilmesinin ardından konuşan Mimar Sinan İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Betül Tanrıverdi, "Pilav günümüzde okul, veli, öğretmen ve ilçe yöneticilerimizin kaynaşması tanışmaları amaçlandı. Bizler bu iletişimin köprü olacağız. Bu gelenek hale getirilecek" dedi. Pilav gününe Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Belediye Başkanı Necati Selçuk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç, Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Serkan Mintaş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

        (VS-AY-Y)

        15.11.2017 14:55:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler