Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MASKİ 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü 2017 yılı 2. Olağan Genel Kurulu birinci birleşimi Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün'ün başkanlığında gerçekleştirildi.

        MASKİ Genel Müdürlüğü 2017 yılı 2. Olağan Genel Kurulu birinci birleşimi Kültür Sitesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün'ün başkanlığında yapılan Genel Kurul'da önergelerin sunulmasının ardından gündem maddeleri görüşüldü. 2018 yılı mali bütçesi, performans programı, ücret tarifesi ve tarifeler yönetmeliği taslağı gibi gündem maddeleri ilgili komisyonlara sevk edildi.

        Saruhanlı ilçesine bağlı Gözlet Mahallesi'nde su ihtiyacına istinaden verilen önerge sonrası açıklama yapan MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, "Gözlet mahallemizde yaptığımız değerlendirmeler sonucunda sondaj açılmasını programa zaten almıştık. İhale sürecimizin tamamlanmasının ardından mahalle sakinlerimizin içme suyu ihtiyacını açacağımız sondaj ile karşılayacağız" diye konuştu.

        Komisyonlara ve ilgili dairelere sevk edilen gündem maddelerinin 28 Kasım'da yapılacak 2. Olağan Genel Kurul ikinci birleşiminde görüşülmesine karar verilmesinin ardından Başkan Ergün, Genel Kurul Toplantısı'nı bitirdi.

        (AY-Y)

        15.11.2017 17:16:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler