Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dumlu İlköğretim Okulu öğrencilerine kışlık yardımı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Türkoğlu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Kahta ilçesine bağlı Dumlu ilköğretim okulu öğrencilerine kışlık ve kırtasiye yardımı gerçekleştirildi.

        Havaların soğumasıyla birlikte köylerde zor şartlar altında okullarda eğitim gören 35 öğrenciye Dumlu Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bot, ayakkabı, mont, atkı-bere, çocuk oyuncakları ve öğrencilerin bir senelik ihtiyaçlarını giderebilecek kadar kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı. İyiliğin çoğalması adına var gücümüzle çalışacağımıza söz verdiklerini belirten Dumlu köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Kurkut, "geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz bu öğrencilere elimizi uzatarak eğitim hayatlarına az da olsa bir katkımız olsun istedik. Çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim ve öğretim görmeleri için derneğimiz kendisine düşen görevleri dün olduğu gibi bugün de yapmaya devam edecektir. Umarım yaptığımız yardımlar öğrencilerimizin vatanına, milletine ve insanlığa faydalı pırıl pırıl bir birey olmasına vesile olur. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için gerek dernek olarak gerekse Adıyamanlı hemşeriniz olarak destek olmaya devam edeceğiz. Yaptığımız yardımlarla öğrencilerimizin ihtiyaçlarını önemli bir kısmını karşılayabildik. Bu yardımların yapılması için bizlere desteklerini esirgemeyen Adıyamanlı hemşerilerime teşekkür ediyorum" dedi.

        Okul Müdürü Kerim Bilgin ise, İş Adamları Hüseyin Kurkut ve Ayaz'a eğitime olan katkıları için teşekkür etti.

        (HT-SD-Y)

        15.11.2017 17:47:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler