Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Ali Hamza Pehlivan köy ziyaretlerine devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        BAYBURT (İHA) - Vali Ali Hamza Pehlivan, Başçimağıl, Aşağıçimağıl, Ağören, İğdir, Petekkaya, Taşçılar, Masat, Kıratlı ve Maden Köylerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyaretleri sırasında Muhtarlar ve köy sakinlerinin ihtiyaç, sorun, taleplerini dinleyen Vali Pehlivan Köy Muhtarlarından bilgiler alarak yerinde tespit ve değerlendirmelerde bulundu.

        Vali Pehlivan bölge köylerinde kanalizasyon ve içme suyu alt yapısının yenilenmesi, köy içi asfaltlamalar, bağlantı yollarının bakım onarımlarının yapılıp asfaltlanması, bölgedeki telekomünikasyon alt yapısının geliştirilmesi, Çimağıl Mağarası'nın turizme kazandırılması gibi taleplerine ilişkin olarak bu yıl il genelinde köylerimizde pek çok hizmetin yerine getirildiğini, gelecek yıl da öncelikli ihtiyaç ve talepler doğrultusunda yatırımların artarak devam edeceğini,ana bağlantı grup yollarındaki bakım onarım çalışmalarının ise tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

        Vali Ali Hamza Pehlivan'a, ziyaret ve incelemeleri sırasında il Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Ensar Yerlikaya, Başçimağıl Köyü Muhtarı Mehmet Kolcu, Aşağıçimağıl Köyü Muhtarı Şevki Kör, Ağören Köyü Muhtarı Arif Dursunkaya, İğdir Köyü Muhtarı Atabey Kacır, Petekkaya Köyü Muhtarı Hacı Bayram Memiş, Taşçılar Köyü Muhtarı İsa Bozbey, Masat Köyü Muhtarı Fehmi Hatun ve Kıratlı Köyü Muhtarı Nevzat Çiçek eşlik etti.

        (YY-AT-Y)

        15.11.2017 17:55:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler