Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hisarcık'ta 650 aileye kömür yardımı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile dar gelirli 650 aileye bin 250 ton kömürün dağıtımına peyderpey başlandığı bildirildi.

        Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Kaymakam Tuncay Karataş, ihtiyaç sahibi ailelere hanede bulunan kişi sayısına göre kömür tonajı verildiğini ve başvuruların devam ettiğini ifade etti.

        Karataş, "Vakfımıza yakacak yardımı için müracaatta bulunan ailelerden vakıf çalışanlarımızın detaylı araştırmaları neticesinde Mütevelli Heyeti kararıyla durumları uygun görülen 650 aileye yakacak ihtiyaçlarını karşılamak üzere bin 250 ton Tunçbilek kömürünün dağıtımına başlanmıştır. Bugüne kadar 600 aileye yaklaşık 1000 ton kömür dağıtımı gerçekleştirilmiş olup, kış bastırmadan Kasım ayı sonuna kadar kalan 50 aileye 25'er kiloluk torbalar halinde kömürler evlerine kadar teslim edilecektir" dedi.(MA-EFE)

        16.11.2017 10:59:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler