Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Er: "Türkiye'de örnek bir baro olduk"

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin'de stajını başarıyla tamamlayarak ruhsatını almaya hak kazanan 10 avukat, yemin töreniyle avukatlık ruhsatnamelerini Baro Başkanı Ali Er'den aldı.

        Mersin Barosu Hizmet Binası'nda düzenlenen yemin töreninde hukuka, ahlaka, mesleğin onuruna ve kurallarına uygun davranacağına yemin eden 10 avukat, avukatlık ruhsatlarını alarak mesleğe resmi olarak ilk adımı attılar.

        Törende konuşan Mersin Barosu Başkanı Er, Mersin Barosu'nun her geçen gün daha da büyüyen, daha da gelişen bir baro olduğunu söyledi. Er, "Hayata geçirdiğimiz projelerimizle gerek Mersin Barosu tarihinde gerekse Türkiye'de birçok ilki gerçekleştirerek, Türkiye'de örnek bir baro olduk" dedi.

        Baronun çalışmaları hakkında bilgiler veren Er, "Mesleki sorunlarımızın çözümü ve avukatlık mesleğini geliştirmek için yönetim kurulu üyelerimizle birlikte elimizi taşın altına koyduk. Hiçbir ayrım yapmadan ilçelerde, uzak mesafede görevini yapan meslektaşımıza da çok yakınız. Her fırsatta ilçe temsilciliklerimizde avukatlarımızı ziyaret ederek dayanışma içerisinde oluyoruz. Birlikten, dayanışmadan güç doğar. Meslektaşlarımızla dayanışma içerisinde olursak, çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur" diye konuştu.

        Genç avukatlar ise mesleki ve sosyal gelişim konusunda kendilerine her türlü imkanı sağladığını belirttikleri Baro Başkanı Er'e ve yönetim kuruluna teşekkür ettiler.

        (KYM-Y)

        16.11.2017 11:02:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler