Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yağcı, İK11 Platformu üyeleriyle bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik İnsan Kaynakları (İK 11) Platformu üyeleri ile bir araya geldi.

        Bilecik Belediyesi Sultaneli Yöresel Lezzetler Evi'nde düzenlenen yemeğe Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bilecik'in Osmaneli İlçe Belediye Başkanı Münür Şahin Bilecik 11K Dostlar Grubu üyeleri katıldı.

        Yemek sonrası bir açıklama yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Bilecik'te etkin bir şekilde iletişimi sağlamaya ve liderlik etmeyi amaçlayan Bilecik İnsan Kaynakları (İK 11) Platformu üyeleri ile Bilecik Valimiz Tahir Büyükakın ve protokolümüzün katılımı ile bir araya geldik. İnsan Kaynakları meslek grubunun, belediyemiz ve tüm diğer kamu kuruluşlarının aktif katılımları ve destekleri ile tüm Bilecik çevresinde çalışma hayatına, eğitim süreçlerinden itibaren sorunları ve çözümleriyle ilgili bir araya gelerek katkıda bulunmayı hedefliyoruz" dedi.

        (DA-Y)

        16.11.2017 11:27:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler