Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı'ndan ziyaretler

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleri köy ziyaretlerine devam ediyor.

        Yapılan köy ziyareti sonrası açıklama yapan AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, "Köy ziyaretlerimiz devam ediyor. Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte her gün yeni bir köyümüzde olmaya devam ediyoruz. Bilecik merkeze bağlı Çukurören köyümüze ziyaret gerçekleştirerek hemşehrilerimizle hasbıhal etme fırsatı bulduk. Bizleri güler yüzle misafir eden Muhtarımıza ve köy sakinlerimize teşekkür ediyoruz. Ardından, yönetim kurulu üyelerimizle birlikte kurum ziyaretleri gerçekleştirdik. Bilecik İl İdare Kurulu Müdürü Mehmet Dündar, Bilecik İl Mahalli İdare Müdürü Hakkı Elmas, Bilecik İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü İbrahim Bektaş ve Bilecik İl Dernekler Müdürü Cemal Kaya'yı makamlarında ziyaret ettik. Kurum müdürlerimize ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

        (DA-y)

        16.11.2017 11:34:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler