Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İHA Bölge Müdürü Kulak'tan Vali Su'ya ziyaret

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı (İHA) Adana Bölge Müdürü Adnan Kulak, Mersin Valisi Ali İhsan Su'yu ziyaret ederek, ajansın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

        Sahil Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Bölge Müdürü Kulak'a İHA Mersin Temsilcisi Hüseyin Kar ve muhabir Kıymet Gökçe de eşlik etti. Ziyarette, İHA'nın çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Kulak, Adana Bölge Müdürlüğü'nün Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş illerinden sorumlu olduğunu söyledi. Bu illerde haber üreterek kamuoyunu bilgilendirdiklerini belirten Kulak, İHA'nın son yıllarda yaptığı atılımla tüm teknolojik olanakları bünyesinde barındırdığını, Türkiye genelinde 50 ilde canlı yayın olanakları bulunduğunu anlattı. İHA'nın, yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası alanda büyük bir haber ağı olduğu bilgisini veren Kulak, ürettikleri haberlerle halkın sesi olmaya da devam ettiklerini vurguladı. Özellikle Adana, Mersin ve sınır kenti Hatay'ın kozmopolit yapıları ve stratejik önemleriyle çok hareketli kentler olduğunu ifade eden Kulak, Türkiye'nin gündeminde bu üç kentten çıkan haberlerin payının da oldukça büyük olduğunun altını çizdi.

        Vali Su ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bölge Müdürü Kulak ve ekibine başarılar diledi. İHA'nın çalışmalarını takip ettiğini belirten Su, ajansın çalışmalarının halkın haberdar olması anlamında önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı. Vali Su, haber ajanslarının rahat çalışabilmeleri için gerekli desteği verdiğini ve vermeye de devam edeceğini sözlerine ekledi.

        (KYM-Y)

        16.11.2017 11:34:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler