Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükçekmece Belediyesi'nden engelli çocuklara resim eğitimi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Büyükçekmece Belediyesi Engelli Eğitim ve Sosyal Yaşam Merkezi'ndeki 40 engelli çocuğa resim kursu veriyor.

        Osman Hamdi Sanat Merkezi Eğitmeni Aysel Koçak, engelli çocuklara resim teknikleri hakkında bilgiler verirken, gelişim ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı oluyor.

        Türkiye'nin örnek merkezlerinden biri olarak kabul edilen Büyükçekmece Belediyesi Engelli Eğitim ve Sosyal Yaşam Merkezi'nde eğitim alan engelli çocukların toplumsal ve sosyal yaşamda daha aktif olabilmeleri için her türlü imkan sağlanıyor. Büyükçekmece Belediyesi bu kapsamda 40 engelli öğrenciye resim kursu veriyor. Osman Hamdi Sanat Merkezi Eğitmeni Aysel Koçak'ın nezaretinde resim kurslarına başlayan öğrencilere resim teknikleri öğretilirken, beceri ve yeteneklerinin geliştirilmesi de sağlanıyor.

        Çocuk Gelişimi bölümünde eğitim gören 1'inci ve 2'nci sınıf üniversite öğrencileri, Öğrenci Konsey Başkanı Vekili Enes Kocakaya ve Çocuk Gelişimi Öğrencileri Okul Aile Birliği Başkanı İlknur Özer, Büyükçekmece Belediyesi Engelli Eğitim ve Sosyal Yaşam Merkezi'ni ziyaret ederek, merkezde sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Merkezde eğitim gören çocuklara bir araya gelen öğrenciler ve üniversite yetkilileri, engelli öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

        (HB-BA-Y)

        16.11.2017 11:42:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler