Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Saruhanlı Belediyesi'nin yatırımları hız kesmiyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Saruhanlı Belediyesi, mahallelerde başlattığı yatırım hamlesi kapsamında on birinci halı sahayı Hatıplar Mahallesinde hayata geçirdi.

        Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, yaptığı açıklamada, mahallelerde başlattıkları yatırım hamlesinin devam ettiğini belirtti.

        Bu kapsamda Hatıplar'a verdikleri sözü tutup çocukların ve gençlerin faydalanabileceği bir halı saha inşa ettiklerini belirten Başkan Yaralı, bir projeyi daha hayata geçirdiklerini ifade ederek halı sahanın hayırlı olmasını diledi.

        Saruhanlı merkez ve mahallelerinde şu ana kadar toplam 10 adet halı saha yaptıklarını, on birinci halı sahayı ise Hatıplar'a kazandırdıklarını dile getiren Başkan Yaralı şunları kaydetti:

        "Bu çerçevede Hatıplar mahallemize de güzel bir spor tesisi kazandırdık. Daha aktif kullanılması için halı sahalarımızı okullara yakın noktalarda inşa ediyoruz. Bundaki amacımız, halı sahayı gündüzleri öğrencilerin, akşam saatlerinde ise mahalledeki gençlerin kullanımını sağlamak. Hatıplar mahallemize de standartlara uygun güzel bir halı saha yaptık. Çocuklarımızın çok mutlu olduğunu görüyoruz. Tesisimiz hayırlı olsun. Hizmetlerimiz devam edecek."

        12'nci halı saha Halitpaşa'ya

        Saruhanlı Belediyesi bugüne kadar 3'ü ilçe merkezinde olmak üzere Apak, Gümülceli, İshakçelebi, Koldere, Mütevelli, Nuriye ve Taşdibi mahallelerine halı saha yaptı. Öte yandan Saruhanlı Belediyesince Halitpaşa Mahallesinde yapımına başlanan sosyal tesis içinde bir adet halı saha da bulunuyor. Böylelikle 12'nci halı saha Halitpaşa'ya inşa edilmiş olacak.

        Muhtar'dan başkana teşekkür

        Hatıplar Mahallesi Muhtarı Nazif Üstün, Hatıplar'a yapılan halı sahadan dolayı Başkan Yaralı'ya teşekkür ederek, "Çocuklarımız gençlerimizin en büyük hayali olan halı saha gerçek oldu. Başkanımıza teşekkür ederiz" dedi.

        (SC-Y)

        16.11.2017 11:54:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler