Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESAY eğitimleri devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Eyüp Sultan Afet Yönetimi (ESAY) birimi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

        Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın, ilçe sakinlerini bilinçlendirerek herhangi bir afet durumunda, can güvenliklerini en yüksek düzeyde tutmak ve doğacak zararı en aza indirmek; afet öncesi, afet anı ve sonrasının planlı ve organize şekilde yönetilmesini sağlamak için hayata geçirdiği insan odaklı projelerinden biri olan Eyüp Sultan Afet Yönetimi (ESAY) birimi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

        Bu kapsamda kurulan ESAY Arama ve Kurtarma Ekibi, 30 kişilik personel ile birlikte iki gün süren bir eğitim aldı. İlk gün teorik olarak yapılan eğitimde, Afet Bilinci ve Yapısal olmayan Tehlikelerin Azaltılması (YOTA) eğitimi ve Düğüm Teknikleri, Sedye Bağlama ve Taşıma Teknikleri, Arama ve Kurtarma teknikleri bilgi paylaşımı yapıldı. İkinci gün Düğüm Teknikleri kullanılarak, Kuleden İp ile İnme eğitimleri yapıldı.

        (HB-BA-Y)

        16.11.2017 12:12:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler