Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlere kariyer tavsiyeleri

        - Başkan Karadeniz, Genç Kariyer Günleri'ne katıldı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - "Genç Kariyer Günleri"nde öğrencilerle buluşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, tavsiyerlede bulundu.

        Küçükçekmece Belediyesi gençlere rol model olacak iş dünyasından önemli isimleri, "Genç Kariyer Günleri"nde öğrencilerle buluşturdu. Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen programda lise öğrencileri, rol modellerden iş dünyasını dinleme fırsatı buldu. Programa Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de katıldı.

        Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, kariyer planlamasında belediye başkanlığı hayali olduğunu söyleyerek, gençlere; "Kariyer planlamasında bazı şeyler kapasite meselesidir. Kendinize güvenin. Şuanda lise eğitimini tamamlamak üzere olan bütün gençlerimizin, kapasitesine kim ne derse desin, kapasiteniz dünyayı değiştirmeye yeter. Hangi meslek grubunu seçerseniz seçin, diliniz çok iyi olsun. Sadece yabancı dili kast etmiyorum, ana dilinizden bahsediyorum. Derdimizi Türkçe anlatmak işin zirvesidir. Az sayıda da olsa belediyemize yeni personeller alıyoruz. Kendisini nasıl ifade ettiği çok önemli. Diplomaya sonra bakıyoruz. Her gün kendinize not verin. Şuan da boşa geçirilecek vaktiniz yok. İlerde başka sorumluluklarınız olacak. Kendi kıymetinizi bilin. Her güne dua ile başlayın. Gerçek irtibatlar kurun. Ben her sabah uyandığımda, 'Allahım işlerimi kolaylaştır' diyorum. Güne motive olarak başlıyorum. Bunun sizi zaman içerisinde diri tuttuğunu göreceksiniz. Size çok güveniyorum, sizi seviyorum. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin. Allah zihin açıklığı versin" sözleriyle seslendi.

        (HB-ÖK-Y)

        16.11.2017 12:34:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler