Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölbaşı ilçesinde asfalt çalışmaları

        - Yeni açılan TOKİ-Çağdaşken arasındaki yol asfaltlanıyor

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Mimar Sinan Mahallesinde yeni açılan TOKİ-Çağdaşken yolu asfaltlanıyor.

        Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, açıklamasında, ilçeyi daha modern ve daha gelişmiş bir ilçeye dönüştürmek için sürekli çalıştıklarını belirterek bu kapsamda geçen yıl açılan stabilize yolların asfaltını tamamlaya çalıştıklarını belirtti. Başkan Özdemir, "Projelerimizde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İmara yeni açılana yerlerde açtığımız yolların asfaltını da yapmaya başladık. İlçemizde zaten asfaltsız yol şu anda yok. Olanlar da stabilize açılan yollar. Biz bu yolların da asfaltına başladık. Bu kapsamda Mimar Sinan Mahallesinde TOKİ-Çağdaşken Arası 1 kilometrelik yolu da asfaltlıyoruz" dedi.

        (CK-SD-Y)

        16.11.2017 13:18:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler