Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ereğli'de Çocuk Kütüphanesi protokolü imzalandı

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi ile Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü arasında Oğuz Ata Sümer Tesisleri'ne yapılacak olan Çocuk Kütüphanesi protokolü imzalandı.

        Ereğli'ye ilkleri yaşatmaya devam ettiklerini ifade eden Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Çocuklarımız bizim en kıymetli hazinemizdir. Onları en iyi şekilde yetiştirmek, onların gelişimine katkı sağlayacak projeleri gerçekleştirmek için çaba gösteriyoruz. Bu kapsamda Kültür ve Turizm Bakanlığımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde Belediyemiz Oğuz Ata Sümer Tesisleri içerisinde güzel bir Çocuk Kütüphanesi yapmak için Konya İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Abdüssettar Yarar Bey'le Protokol İmzaladık. Bu proje ile çocuklarımıza güzel bir kütüphane oluşturacağız. Çocuklarımızın aradıklarını bulabilecekleri, derslerini yapabilecekleri kütüphanemizi en kısa zamanda hizmete açacağız. Ereğlimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

        (AH-Y)

        16.11.2017 13:54:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler