Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muratpaşa Belediyesinden felaketten etkilenenlere yardım

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA)- Hortum felaketinde büyük zarar gören Kumluca, Finike ve Demre'de vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bölgedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım yapılması talimatını verdi.

        Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, hortum felaketinde büyük hasar gören bölgedeki seraları ve evleri zarar gören vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinden bulundu. Başkan Uysal'ın talimatı ile acil ihtiyaç olarak belirlenen yatak, battaniye, giysi ve kuru gıda benzeri yardımlar, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı.

        Hasarın büyük olduğu Demre ve Beymelek Mahallesi'nde, ihtiyaç sahibi ailelere, yatak, battaniye, giysi ve kuru gıda teslim edildi. Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, seralarda işçi olarak çalışan ailelerin ihtiyaçlarını da tespit etti. Felaketin ardından temizlik yapan vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunan belediye ekipleri, seralarda işçi olarak çalışan ailelerin ihtiyaç duyduğu malzemeleri de kendilerine teslim etti.

        (MT-Y)

        16.11.2017 14:48:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler