Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yetkisiz firma ve kişilere geçit yok

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube Yönetim Kurulu Samgaz Doğal Gaz Dağıtım A.Ş.'yi ziyaret ederek doğal gaz konusundaki haksız rekabet ve denetimler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

        Yapılan ziyarette, doğal gaz iç tesisat sektörü, yapılacak olan yatırımlar, doğal gaz dönüşüm işlerinde olası haksız rekabet oluşumlarının önüne geçilmesi ve denetimler görüşüldü. Ziyaretle ilgili bilgi veren MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, "Meslek disiplinlerine giren doğalgaz sektörüne yönelik düzenli olarak komisyon toplantıları yaptık. Bu toplantılar sonucunda, üyelerimizin çalışma hayatlarında karşılaştıkları sıkıntıları çözmeye yönelik geçmişte olduğu gibi günümüzde de efor sarf edeceğiz. Birlikte planlayıp, birlikte karar alıp ve birlikte üreten, süreci birlikte değerlendiren felsefeler doğrultusunda çalışmalarımız artarak devam edecek" dedi.

        SAMGAZ Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Yılmaz Kolsan ise, "SAMGAZ olarak birinci önceliğimiz, doğal gazın, abonelere arz güvenliği içinde sürekli ve güvenli olarak ulaştırılmasıdır. Bu bağlamda yetkili mühendislik firmaları ile birlikte uyum içinde çalışmak çok önemli. Müstakbel abonelerinin de bu noktada seçici davranması, yetkisiz kişilere doğal gaz dönüşümü yaptırmaması önemlidir. Olası mağduriyetlerin önüne ancak bu şekilde geçilebiliriz" diye konuştu.

        Ziyarete ayrıca Başkan Yardımcısı Özkan Er, Sekreter Üyesi Nail Yolaydın ve Sayman Üyesi Aycan Türkel katıldı.

        (ED-SLH-Y)

        16.11.2017 14:55:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler