Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilge Baran'ın ev ziyaretleri devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın eşi Bilge Baran, , Arslan ailesine yeni doğan bebekleri için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

        'Sosyal belediyecilik' anlamında başarılı çalışmalara imza atan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın yanı sıra eşi Bilge Baran da aynı özveriyle ilçe halkı ile bir araya geliyor. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan Baran'ın ailesi, hasta yaşlı vefat ziyaretlerinin yanı sıra 'Hoş geldin Bebek' diyerek aileleri evlerinde ziyaret ediyor. Bilge Baran, son olarak Belediye Meclis Üyesi Pınar Uysal ile birlikte Körfez'in tanınmış ve başarılı avukatlarından olan Uğur Arslan ve eşi Nevriz Arslan'ın evine misafir oldu.

        Üçüncü çocuklarını kucaklarına alan Arslan ailesi, adını Deniz koydukları kız çocuklarının mutluluğunu Bilge Baran ile paylaştı. Ziyaret esnasında aile fertlerini tebrik eden Bilge Baran, "Vatanına, milletine, sizlere hayırlı bir evlat olsun. Allah ömrünü uzun kılsın. Hoş geldin Deniz bebek" şeklinde konuştu.

        Yapılan ziyaretten ve hediye takdiminden dolayı Arslan ailesi Bilge Baran'a teşekkür ettiler.

        (UK-RFK-Y)

        16.11.2017 14:56:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler