Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkanı Çakır, Kuluncak'ta incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kuluncak ilçesinde meydan ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamlarken, ara sokaklarda ise asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

        İmam Hatip Okul yolu, İsmet Paşa Caddesi, Boğaziçi, Köyderesi ve Bilser yolu başta olmak üzere 5 mahallede 8 kilometrelik sıcak asfalt çalışması yapıldığı belirtildi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kuluncak'ta bir dizi ziyaretlerde bulunarak, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İnceleme gezisine, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Kuluncak Kaymakamı Mehmet Erdem, Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, genel sekreter yardımcıları, meclis üyeleri ile muhtarlar katıldı. İlk ziyaretini Kuluncak Belediyesine yapan Başkan Çakır, ilçe merkezinde kurulun pazarı da gezdi. Kuluncak esnafını da ziyaret eden Başkan Çakır, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Kuluncaklılar yapılan çalışmalardan çok memnun olduklarını ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür ettiler.

        "Kuluncakta büyük bir değişim yaşanıyor"

        Başkan Çakır ve beraberindekiler daha sonra Kuluncak Kaymakamı Mehmet Erdem'i ziyaret ettiler. Kuluncak'ta büyük bir değişimin yaşadığını ifade eden Kaymakam Mehmet Erdem, "Büyükşehir Belediyemiz Kuluncak'ta çok önemli hizmetler yaptı. Bu değişim Türkiye'nin her yerinde hissedildi. Değişimin sonunda çekilen resimleri görenler bizleri arayıp; 'çok güzel yermiş en kısa zamanda gelip görmek istiyoruz' dediler. Bu durum bizleri mutlu etti. Elinize, emeğinize sağlık" şeklinde konuştu.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ziyaretlerin ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt çalışması yapılan cadde ve sokakları gezdi.

        "İlçemize dev yatırımlar yapıldı"

        Büyükşehir Belediyesinin Kuluncak'ta 108 kilometrelik asfalt, 57 kilometrelik yol genişletmesi, 59 kilometrelik de yeni yol açma çalışması yaptığını vurgulayan Başkan Boyraz, "İlçe merkezi güzel bir görünüme kavuştu. Kaldırım, aydınlatma, ağaçlandırma ve asfalt çalışmaları tamamlandı. İlçemizde yüksek eğimli 5 mahallemizde yaklaşık 8 kilometrelik asfalt çalışması da tamamlanmak üzere. Yine ilçe merkezimizde 125 kilometrelik altyapı çalışmasının 97 kilometrelik bölümü tamamlandı. Büyükşehir Belediyemiz Kuluncağımıza dev yatırım ve hizmetlerde bulundu. Bu hizmetlerin baş mimarı Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'dır. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

        Başkan Çakır'dan kültür merkezi müjdesi

        Kuluncak'a Büyükşehir sürecinden sonra ki 3 yılda ciddi hizmetler geldiğine dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kuluncak'a yapılması planlanan kültür merkezinin inşaatına da kısa bir zaman sonra başlanılacağı müjdesini verdi.

        Kuluncak Belediyesi ile omuz omuza hizmetler üretildiğini ifade eden Başkan Çakır, "Kuluncak için planladığımız alt ve üst yapı projelerinin büyük bölümünü yaptık. İlçemize yeni bir park kazandırdık. Kültür merkezinin inşasına da yakın zamanda başlayacağız. İlçe meydanı bambaşka bir görünüme kavuştu. Kuluncak, merkeze uzak ilçelerimizden biri gibi görünse de biz yaptığımız bu hizmetlerle o uzaklığı ortadan kaldırdık. En uzak kırsal bölgelerimizin bile yolu yapıldı. Birkaç yerimiz kaldı o yerleri de yaparak Kuluncağımızda girilmedik yer bırakmayacağız. Kuluncak'a uzun zamandır gelmeyen insanları bu değişimi geldiklerinde fark edebilecekler. Kuluncak çok güzel hizmetler aldı. Kuluncaklı hemşerilerimizin bu hizmetlerden memnun olması bizleri de mutlu ediyor. Biz her ilçemizin kalkınması ve daha yaşanabilir yerler haline gelmesi için çalışıyoruz. Bunu Kuluncakta başardık. Bütün ilçelerimize güzel hizmetler götürüyoruz" dedi.

        (MT-SD-Y)

        16.11.2017 14:59:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler