Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İş-Kur bilgilendirme toplantılarına başladı

        (Fotoğraflı)

        ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Zonguldak Valiliği'nin organize ettiği "Hibe, Destek ve Teşvikler" konulu bilgilendirme toplantılarına başladı. Zonguldak Valiliği tarafından organize edilen toplantılarda İş-Kur'un yanı sıra destek, teşvik, hibe ya da kredi veren 5 kurum, kuruluş ve derneğin temsilcileri de sunumlar gerçekleştirdi.

        Bu kapsamda 15 Kasım 2017 tarihinde iki bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantılardan ilki saat 10.00'da Kozlu Kaymakamlığı toplantı salonunda, ikincisi saat 14.00'te Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. İş-Kur İl Müdürlüğü'nü temsilen toplantıya katılan İş ve Meslek Danışmanı Özgün Taşkesen, İş-Kur'un sağlamış olduğu destek ve teşvikler konusunda katılımcıları bilgilendirdi. Muhtarlar, özel sektör işverenleri, belediye başkanları, dernek ve kuruluş temsilcilerinden oluşan katılımcılar toplantılara katıldılar. Kozlu ilçesinde yapılan toplantıda 80, Kilimli ilçesinde yapılan toplantıda 49 katılımcı bilgilendirildi.

        Toplantılar tüm ilçelerde düzenlenmeye devam edecek. 17 Kasım Cuma günü Ereğli ve Alaplı'da, 20 Kasım Pazartesi günü Çaycuma ve Gökçebey'de, 21 Kasım Salı günü de Devrek'te toplantılar düzenlenerek tüm ilçelerde bilgilendirme toplantıları tamamlanmış olacak.

        (OA-Y)

        16.11.2017 15:41:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler