Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Asri mezarlık projesinde çalışmalar devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        KIRŞEHİR (İHA) - Asri mezarlık projesinde tamamlanan etaplar basına tanıtıldı.

        Asri mezarlık projesi ve diğer projelerle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Asri mezarlık inşaatımız hızla devam ediyor. Yakın zamanda inşaatı tamamlanacak olan ilk etap da idari binamız morglarımız, taziye evlerimiz var ve 400 mezar hazır olacak. 100 kişilik te şehitliğimiz olacak" dedi.

        İhtiyaca göre büyütülecek olan asri mezarlık alanının 200 dönüm arazi içerisinde yer aldığını ifade eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Yıllar içerisinde ihtiyaca göre büyütülecek projemiz yaklaşık 200 dönüm alan içerisine yerleşmiş durumda. Boztepe yolu üzerinde iyi bir nokta da sonra ki etaplarda camiimiz diğer tesislerimiz inşallah etap etap yapılacak. Kaybettiğimizde büyük acılar duyduğumuz yakınlarımızın cenaze, defin işlemlerinin ve mezarlık ziyaretlerimizin modern, düzenli ve dini inançlarımıza yakışır biçimde yapılması amacı ile Boztepe Yolu'nda etaplar halinde yapılacak Asri Mezarlık içerisinde; cami, gasilhane, taziye evi, yönetim binası, çeşmeler ve mermer atölyeler yer alacak. Hedefimiz ilk etabı yıl içerisinde bitirip defin işlemlerine başlamak. Asri mezarlık önemli bir ihtiyaçtı. Herkesin yerinin belli olduğu bakımlarının düzenli olarak yapıldığı güzel bir mezarlığa Kırşehir imiz kavuşmuş olacak. Kırşehir'imize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

        (EÖ-SK)

        16.11.2017 16:12:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler