Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Özkan; "Niğde Belediyesporumuz için seferber olacağız'

        (Fotoğraflı)

        Yasin Esen

        NİĞDE (İHA) - Niğde Belediyespor'un satılmasıyla ilgili spekülasyonların ardından Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan açıklamalarda bulundu. Başkan Özkan, Belediyenin Niğde Belediyespor'a destek vermeyeceği dedikodularına açıklık getirdi.

        Niğde Belediyespor'un ileriki yıllarında da maddi sıkıntılar yaşamayacağı bir sistem üzerinde çalıştıklarını belirten Başkan Özkan, "İş adamlarımızla, vatandaşlarımızla hep birlikte Niğde Belediyesporumuz için seferber olacağız'' dedi.

        Özkan açıklamasını şöyle sürdürdü:

        ''Sırası geldiğinde 5 bin kişinin stadyuma dolup galip gelmesi noktasında hep beraber aynı heyecanı hissettiğimiz Niğde Belediyespor'umuza sonuna kadar sahip çıkacağız. Kamuoyunda dedikodular çıkıyor kimse bunlara aldırmasın. Niğde Belediyespor için maddi problemler çıkmayacağı için bir sisteme oturtmaya çalışıyoruz. Niğde Valimiz başkanlığında özel bir toplantı yaptık ve maddi sıkıntıları nasıl aşacağımıza dair birkaç proje ürettik. Bunu da en yakın zamanda halkımızla paylaşacağız. Bundan sonra da Niğde Belediyesporumuz maddi sıkıntılar çekmemesi için çok iyi bir sisteme kavuşacak. Vatandaşlarımızla, iş adamlarımızı da bu projenin içerisine çekeceğiz." Başkan Özkan, şehir dışında yaşayan Niğdeli taraftarların takıma destek olmaları için de bir takım çalışmalarda bulunacaklarını sözlerine ekledi.

        (YE-SK)

        16.11.2017 16:24:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler