Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karadeniz, İstanbul'da buluşuyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Karadeniz Festivali, 18-26 Kasım tarihleri arasında Beylikdüzü Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirileceği açıklandı.

        Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Karadeniz Festivali 18-26 Kasım tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirileceği açıklandı. Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu öncülüğünde, 'Karadenizi Yaşayın' sloganıyla gerçekleştirilecek Karadeniz Festivali'nin kültürüyle, turizmiyle, ekonomisiyle Karadeniz ve illerini hem İstanbul'a hem de Türkiye'ye tanıtılacağı belirtildi.

        9 gün boyunca müzik, eğlence, kültür sanat ve yöresel tatlar

        Karadeniz'in sanatçıları, siyasetçileri, bürokratları, akademisyenleri, sporcuları, iş adamları, sivil toplum kuruluşları ve halkı festivalde buluşacağı bildirilirken, ünlü markaların indirim mağazaları da festivalde yer alacağı açıklandı.

        16.11.2017 16:35:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler